Az Oszkár Telekocsit 2007-ben indította Gyürüs Máté és Prácser Attila, egy egyetemi projektként. 13 év után, jelenleg több mint 850 ezer felhasználójával Magyarország legnagyobb telekocsirendszere. 

A telekocsizás lényege, hogy a hosszabb útra készülő autósok, meghirdetik a szabad helyeiket, az utazni vágyók pedig befoglalhatnak hozzájuk. Mindenkinek csökken az útiköltsége. A sofőr megosztja az utasokkal az üzemanyag-költségét, az utasok pedig a tömegközlekedéshez képest sokszor féláron utazhatnak.

Az Oszkározás másik nagy előnye a spórolás mellett maga a közösség: a társaság nagyszerű, minden Oszkáros különleges. Mindenféle emberrel össze lehet futni a színészektől és zenészektől kezdve, a szobafestőn és régészen át, egészen a nyugdíjas rally-bajnokig.3

Alapítók-poló
0
ÉV

AUTÓSKÉNT
VAGY
UTASKÉNT

0 +
FELHASZNÁLÓ

OSZKÁR CSAPAT

Pracser_Attila

Prácser Attila

Társalapító, Tulajdonos, CEO
Attila kifejezetten magas szinten ért mindenhez IS, ő az Oszkár svájci bicskája.
Gyurus_Mate

Gyürüs Máté

Társalapító, Tulajdonos, CTO
Máté az Oszkár telekocsi fejlesztője. Legotthonosabban a kódok világában mozog, nem ismer lehetetlent a programozásban.
Finta_Kriszta2

Finta Kriszta

Marketingvezető
Kriszta 2015 óta az Oszkáros csapat tagja, az Oszkározás számára nem egy szolgáltatás, hanem egy hitvallás, ami mellett elkötelezte magát.
Vig_Robert

Vig Róbert

Ügyfélszolgálati vezető
Robi 2016 óta erősíti az Oszkáros csapatot. Napi szinten lelkiismeretesen vizsgálja a felhasználók tevékenységét a rendszerben, de jaj annak, aki ujjat húz vele! Szabálytalan hirdetőket szokott reggelizni.
Dobos_Edina

Dobos Edina

Ügyfélszolgálati és pénzügyi munkatárs
Edina talpraesetten kezeli az ügyfélszolgálatra beérkező ügyeket, Robi jobbkeze, de emellett ügyesen tájékozódik a számok világában is. 2019-ben csatlakozott az Oszkár csapatához.